Politika

Milija Miletić reizabran za predsednika Ujedinjene seljačke stranke

milija miletic1

Danas je u Knjaževcu održana Izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke na kojoj je za predsednika, jednoglasno, izabran dosadašnji predsednik Milija Miletić.

Predsednik Milija Miletić zahvalio je delegatima i članstvu na poverenju i poručio da će se i dalje zalagati za razvoj jugoistoka Srbije, za selo i opštine poput Svrljiga, Knjaževca, Bele Palanke, kao i za veće centre, kao što je najveći grad na jugu Srbije – Grad Niš.

Zahvalan sam vam na poverenju. Trudiću se da što više pomognem jugoistoku Srbije zalaganjem u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, rekao je Miletić.

Za zamenika predsednika Ujedinjene seljačke stranke izabran je Igor Stevanović, aktuelni zamenik predsednika Skupštine opštine Knjaževac.

Stevanović je zahvalio na poverenju koje mu je ukazano i najavio da će marljivo raditi na promociji sela, poljoprivrede i programu Ujedinjene seljačke stranke.

Za potpredsednike Ujedinjene seljačke stranke izabrani su Miljan Milojić, Damjan Tonić, Aleksandar Đokić i Miodrag Milković.

Generalni sekretar USS je Nataša Ivković, a njen zamenik Ljubiša Stojković.

Za portparola izabran je Vladimir Pešić.

U ime koalicionih partnera u svečanom delu skupštine obratila se Dragana Sotirovski (SNS) gradonačelnica Niša. Ona je istakla da je saradnja SNS i USS na zavidnom nivou i da će se nastaviti i u daljem periodu.

Skupu su prisustvovali i Predrag Babović (SNS) Načelnik Nišavskog upravnog okruga i Dušan Mihajlović (SNS).

Inače, danas su preduzete sve propisane mere zaštite ljudi od virusa korona, na ulazu je merena temperatura, svi su nosili zaštitne maske i poštovana je propisana distanca prilikom sedenja na Izbornoj skupštini stranke.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

HRONIKA

Uhapšen zbog ubijanja i zlostavljanja životinja

Web

Istraživanje RNIDS-a: 75,6% firmi u Srbiji ima veb-sajt

Ekonomija

Poskupljuje kafa od 1. jula?!

Srbija

Posle 24 godine ponovo igramo na Evropskom prvenstvu u fudbalu!