SRS

Jelena Stojanović kandidat za gradonačelnika Niša ispred Srpske radikalne stranke

Srpska radikalna stranka u Nišu oglasila se saopštenjem u predizbornoj trci, pa ga prenosimo u celosti:

Foto: Srpska radikalna stranka
Foto: Srpska radikalna stranka

„Lokalni izbori za Skupštinu Grada Niša i Opštinske parlamente raspisani su za 21.jun 2020.godine, ovo je ozbiljan ispit koji će Srpska radikalna stranka, uvereni smo, uspešno položiti zahvaljujući glasovima svojih sugrađana.

Vaše učešće na izborima je od značaja, jer svojim glasom ne birate samo predstavnike u lokalnim parlamentima, već pokazujete koja politička opcija ima podršku i legitimitet građana da upravlja gradskim opštinama, Gradom i celom Srbijom.

Kao kandidat za budućeg gradonačelnika Grada Niša, zajedno sa saradnicima, učiniću sve da gradska uprava bude servis građana. Prihvatiću svaku sugestiju i iskoristiću svoje znanje, energiju i iskustvo za dobrobit svojih sugrađana.

Uspostavićemo prepoznatljiv model radikalske poštene, ozbiljne, odgovorne i efikasne uprave. Dokazaćemo da smo najbolje organizovani, sposobni i spremni da rešavamo probleme građana.

Tim srpskih radikala za Niš, koje predvodim kao kandidat za gradonačelnika ima detaljan program za razvoj svih delova Niša, kako gradskog tako i seoskog područja. Na ovim izborima Vam predstavljamo listu kandidata za odbornike iza kojih stoji cela Srpska radikalna stranka na čelu sa našim predsednikom prof.dr Vojislavom Šešeljem. Naši kandidati su Vaše komšije, koji žive isto kao i Vi i oni najbolje znaju šta treba uradeti u svom komšiluku, kako bi i sebi i Vama stvorili bolje uslove za život. Na našoj listi se nalaze ljudi svih zanimanja, različitog starosnog doba, od studenta do automehaničara, službenika, inžinjera, pravnika, poljoprivrenjdnika i penzionera.

Znamo da će Vas ovih dana posećivati predstavnici svih političkih partija, koje će učestvovati na izborima i obasipati raznim poklonima i lažnim obećanjima. Mi srpski radikali nikada nismo lažima i prevarama pokušali da Vas ubedimo da glasate za nas. Nikada nam nije palo na pamet da kupujemo Vaše glasove i da Vam vređamo dostojanstvo i moral.

Svojim radom smo pokazali da smo najbolji i da smo jedina stranka, koja zaista sprovodi reči u dela. Vašim glasom za Srpsku radikalnu stranku, Niš dolazi u sigurne ruke, što je jedina garancija za razvoj ovog grada.

Vi odlučujete ko će upravljati Vašom opštinom, Vašim gradom i Vašom Srbijom. Nemojte da propustite tu mogućnost. Razmislite dobro ko je zaista na delo pokazao da brine o svojim građanima, a onda 21.juna donesite odluku prema svojoj savesti.

Odlučno i dosledano za Grad Niš !!! – zaokruži br. 3.

Odlučno i dosledno za Srbiju !!! – zaokruži br. 3“

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom