Јелена Стојановић кандидат за градоначелника Ниша испред Српске радикалне странке

Српска радикална странка у Нишу огласила се саопштењем у предизборној трци, па га преносимо у целости:

Фото: Српска радикална странка
Фото: Српска радикална странка

„Локални избори за Скупштину Града Ниша и Општинске парламенте расписани су за 21.јун 2020.године, ово је озбиљан испит који ће Српска радикална странка, уверени смо, успешно положити захваљујући гласовима својих суграђана.

Ваше учешће на изборима је од значаја, јер својим гласом не бирате само представнике у локалним парламентима, већ показујете која политичка опција има подршку и легитимитет грађана да управља градским општинама, Градом и целом Србијом.

Као кандидат за будућег градоначелника Града Ниша, заједно са сарадницима, учинићу све да градска управа буде сервис грађана. Прихватићу сваку сугестију и искористићу своје знање, енергију и искуство за добробит својих суграђана.

Успоставићемо препознатљив модел радикалске поштене, озбиљне, одговорне и ефикасне управе. Доказаћемо да смо најбоље организовани, способни и спремни да решавамо проблеме грађана.

Тим српских радикала за Ниш, које предводим као кандидат за градоначелника има детаљан програм за развој свих делова Ниша, како градског тако и сеоског подручја. На овим изборима Вам представљамо листу кандидата за одборнике иза којих стоји цела Српска радикална странка на челу са нашим председником проф.др Војиславом Шешељем. Наши кандидати су Ваше комшије, који живе исто као и Ви и они најбоље знају шта треба урадети у свом комшилуку, како би и себи и Вама створили боље услове за живот. На нашој листи се налазе људи свих занимања, различитог старосног доба, од студента до аутомеханичара, службеника, инжињера, правника, пољоприврењдника и пензионера.

Знамо да ће Вас ових дана посећивати представници свих политичких партија, које ће учествовати на изборима и обасипати разним поклонима и лажним обећањима. Ми српски радикали никада нисмо лажима и преварама покушали да Вас убедимо да гласате за нас. Никада нам није пало на памет да купујемо Ваше гласове и да Вам вређамо достојанство и морал.

Својим радом смо показали да смо најбољи и да смо једина странка, која заиста спроводи речи у дела. Вашим гласом за Српску радикалну странку, Ниш долази у сигурне руке, што је једина гаранција за развој овог града.

Ви одлучујете ко ће управљати Вашом општином, Вашим градом и Вашом Србијом. Немојте да пропустите ту могућност. Размислите добро ко је заиста на дело показао да брине о својим грађанима, а онда 21.јуна донесите одлуку према својој савести.

Одлучно и доследано за Град Ниш !!! – заокружи бр. 3.

Одлучно и доследно за Србију !!! – заокружи бр. 3“

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: