Politika

Posle Svrljiga i Knjaževca USS predala listu u Vranjskoj Banji, a samostalno izlaze i u Nišu

seljacka stranka

Ujedinjena seljačka stranka u Svrljigu nastupa u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom i Partijom ujedinjenih penzionera, u Knjaževcu takođe ide zajedno sa SNS-om, u Vranjskoj Banji nastupaju samostalno i druga su stranka koja je tamo predala listu, dok će u Nišu takođe izaći samostalno.

USS u Nišu, foto: S.M.
USS u Nišu, foto: S.M.

USS U NIŠU MOŽE DA OSVOJI 5% GLASOVA

Kako nezvanično saznajemo, po najnovijim istraživanjima koje su sproveli aktivisti stranke, Ujedinjena seljačka stranka u Nišu ima podršku od skoro 5% birača.

Iz USS očekuju da u nekoliko gradskih opština u Nišu naprave dobar rezultat, a najbolji u GO Pantelej i Palilula, kao i na izborima na teritoriji grada gde bi po svemu sudeći mogli da se nađu odbornici Ujedinjene seljačke stranke.


Velika podrška u niškim selima

U niškim selima, po rečima funkcionera USS, za program seljačke stranke vlada veliko intereosovanje, a svakodnevno se ljudi učlanjuju u stranku.

Predsednik USS Milija Miletić se nalazi na poslaničkoj listi Srpske napredne stranke gde će, po svemu sudeći, ponovo biti predstavnik Ujedinjene seljačke stranke u srpskom parlamentu.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Proglašeno je 11 izbornih lista

IZBORI – NIŠ 2024: OVO SU IZBORNE LISTE ZA ODBORNIKE

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja