Parlament i lokal

Demokratska stranka bojkotuje naredne izbore na svim nivoima

ds stranka logo

Povodom odluke Saše Paunovića da napušta Demokratsku stranku, Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke zahvalio je Saši Paunoviću na energiji i znanju koje je uložio u DS i na demokratičnosti koju je pokazao zastupajući svoj stav o izlasku na lokalne izbore u Paraćinu, ali da je dužnost Demokratske stranke da služi opštem interesu bez izuzetka.

DS, logo
DS, logo

“Kao predsednik stranke u ime svih članova Saši mogu da zahvalim što je svoj stav iznosio na stranačkim organima i što je time pokazao da uvažava ne samo interes stranke, već i svakog člana i članicu stranke u kojoj je proveo dvadeset i osam godina. Takođe, što je najvažnije, mi razumemo njegovu odgovornost prema građanima Paraćina i zbog toga još više cenimo njegov napor što je svoj stav zastupao na način da ne ugrozi funkcionisanje stranke”, podvukao je Lutovac.

Lutovac je ponovio da je nedvosmislena odluka da Demokratska stranka bojkotuje naredne lažne izbore na svim nivoima i da će Demokratska stranka koju on vodi dosledno i principijelno poštovati svoje odluke, te da će svi koji se ne budu pridržavali stranačkih odluka biti sankcionisani na način koji to propisuje Statut stranke.

Demokratska stranka poštuje različita uverenja svojih članova, sve dok razlike ne ugrožavaju interes stranke i javni interes, a demokrate čvrsto veruju da je bojkot ovog režima i režimskih lažnih izbora jedini ispravan put ka dostojanstvenom životu svih građana i građanki naše zemlje.

Informativna služba Demokratske stranke

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Odlična vest

Vučić: Pruga Niš-Dimitrovgrad biće gotova do kraja 2027. godine, od EU 430 miliona evra na poklon

Zanimljivost dana

NEOBIČNA POJAVA: FENOSKANDIJSKE GUSKE PRELETELE SRBIJU I NIŠ

Potraga za Dankom Ilić

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta

Aktuelno

Identifikovan trinaestogodišnjak koji je slao poruke preteće sadržine obrazovnim institucijama u Srbiji