Одборници из редова сељачке странке помагаће село, раднике и младе

Уједињена сељачка странка муњевитом брзином шири се на југоистоку земље. Последњих дана велки број чланова приступио је из околних нишких села, а у неколико су одржани зборови мештана на којима је говорио председник УСС и народни посланик у Народној скупштини Милија Милетић.

УСС се шири, подршка у Пасјачи, фото: Н.М.
УСС се шири, подршка у Пасјачи, фото: Н.М.

Милетић истиче да УСС има велику подршку у селима на територији града Ниша, те додаје да се ће странка после избора моћи да активно учествује у доношењу многих одлука, првенствено оних које се тичу живота на селу, положају радника и младих, уколико има своје одборнике у нишким градским општинама и у самом Граду.

За само неколико дана Уједињене сељачка странка обишла је мештане у Горњем Матејевцу, Каменици, Бреници, Пасјачи, Малчи, Горњој Врежини и другим селима на територији Ниша.

И сељаци би да се питају! Ова мала странка најавила улазак у српски парламент

У свим овим селима УСС добија подршку и нове симпатије, јер су како кажу мештани, препознали добру и искрену намеру председника Милетића који жели да помогне сељацима.

Председник УСС Милија Милетић каже да ће активсти Уједињене сељачке странке већ сутра наставити да обилазе народ у селима југоисточне Србије, али и на територији Тимочке крајине и у другим деловима Србије, где год УСС има своје одборе.

О активностима странке детаљније на  www.ujedinjenaseljackastranka.rs 

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: