MIŠA VACIĆ ODGOVARA PREDSEDNIKU OPŠTINE BUJANOVAC!

miša vacić

Predsendik Srpske desnice Miša Vacić danas je odgovorio Šaipu Kamberiju, predsedniku opštine Bujanovac, povodom, kako on navodi, medijskih napada koji su ponovo pokrenuti protiv lidera SD, navodi se u izjavi. 

Predsednik Srpske desnice, Miša Vacić, foto: M.M.
Predsednik Srpske desnice, Miša Vacić, foto: M.M.

U celosti vam prenosimo izjavu predsednika Srpske desnice Miše Vacića:

Poštovani gospodine Kamberi, u medijskim napadima koje ste ponovo pokrenuli protiv mene zbog govora koji sam održao 23.10.2019. godine na osnivanju Opštinskog odbora Srpske Desnice u Bujanovcu, osećam obavezu da Vam odgovorim kao Srbin, ali i kao lider Srpske Desnice. Preko antisrpskih medija označili ste moj govor kao „fašistički i da doprinosi destabilizaciji međunacionalnih odnosa“ na teritoriji opština Preševo, Medveđa i Bujanovac! Zatražili ste hitnu reakciju države Srbije kako bih bio „procesuiran zbog počinjenih krivičnih dela.“ Podršku Vašoj kampanji daju i pojedini žitelji albanske nacionalnosti sa lokalnog nivoa, oni koji su do juče nosili uniforme tzv. OVPMB i ubijali srpske vojnike i policajce u cilju otvorene secesije dela naše državne teritorije. Žalosno je što Vaše lažne optužbe protiv mene i Srpske Desnice, pa čak i države Srbije, podupiru malobrojni srpski autošovinisti debelo plaćeni novcem kriminalnog porekla i njihov stav je potpuno razumljiv većini građana Srbije.

Sada bih podsetio na mali deo Vašeg stvarnog delovanje na rušenju ustavnog poretka moje zemlje zbog kojih, nažalost, nikada niste procesuirani od nadležnih organa. Navodni Srbi koje štitite i koji Vas podržavaju protiv mene nisu apelovali na Srbiju kada su Vaše „političke“ aktivnosti u pitanju. Sve je jasno iz činjenica koje ću navesti, ne želeći dalje da gubim vreme na Vas kao albanskog šovinistu nižeg ranga. „Marginalna“ Srpska Desnica pobeđuje Vas legalno u Medveđi sa 6.52% osvojenih glasova, u odnosu na Vašu partiju iz susednog Bujanovca koja je dobila 6.40% glasova u Medveđi, opštini koju želite nasilno odvojiti iz Srbije! Naime, novembra 2018. godine, nepunih godinu dana pre mog govora u Bujanovcu, zajedno sa albanskom organizacijom „Ćemerija“ održali ste javni skup u Prištini u znak podrške prisajedinjenju tzv. Preševske doline lažnom Kosovu. Tada ste naveli očekivanje da će maršu prisustvovati „Albanci iz svih albanskih zemalja“, zahtevali da se Vaše opštinske strukture „uključe u briselski pregovarački proces“ i izjavili „da Vas Srbija ne želi.“ Dakle, jasno je da Vaš problem nije Miša Vacić i Srpska Desnica, već država Srbija i srpski narod! Vašim manipulacijama može poverovati samo politički malouman srpski plaćenik, dok ćete u Srpskoj Desnici imati večite neprijatelje. Braniću našu zemlju na svakom mestu, a kada osvojimo deo vlasti borićemo se da međunarodni islamski terorizam bude uništen do kraja uz naše saveznike sa Istoka i Zapada. Toliko o „govoru mržnje“ Miše Vacića na teritoriji suverene države Srbije, ali pre svega o Vama lično i Vašem neskrivenom neprijateljskom delovanju!

Miša Vacić
Srpska Desnica

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom

COVID 19

U Srbiji potvrđeno 107 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Kultura i umetnost

Otvorena izložba „Borba za srpsku državnost i slobodu srpskog naroda“ u Nišu