МИША ВАЦИЋ ОДГОВАРА ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ!

Предсендик Српске деснице Миша Вацић данас је одговорио Шаипу Камберију, председнику општине Бујановац, поводом, како он наводи, медијских напада који су поново покренути против лидера СД, наводи се у изјави. 

Председник Српске деснице, Миша Вацић, фото: М.М.
Председник Српске деснице, Миша Вацић, фото: М.М.

У целости вам преносимо изјаву председника Српске деснице Мише Вацића:

Поштовани господине Камбери, у медијским нападима које сте поново покренули против мене због говора који сам одржао 23.10.2019. године на оснивању Општинског одбора Српске Деснице у Бујановцу, осећам обавезу да Вам одговорим као Србин, али и као лидер Српске Деснице. Преко антисрпских медија означили сте мој говор као „фашистички и да доприноси дестабилизацији међунационалних односа“ на територији општина Прешево, Медвеђа и Бујановац! Затражили сте хитну реакцију државе Србије како бих био „процесуиран због почињених кривичних дела.“ Подршку Вашој кампањи дају и поједини житељи албанске националности са локалног нивоа, они који су до јуче носили униформе тзв. ОВПМБ и убијали српске војнике и полицајце у циљу отворене сецесије дела наше државне територије. Жалосно је што Ваше лажне оптужбе против мене и Српске Деснице, па чак и државе Србије, подупиру малобројни српски аутошовинисти дебело плаћени новцем криминалног порекла и њихов став је потпуно разумљив већини грађана Србије.

Сада бих подсетио на мали део Вашег стварног деловање на рушењу уставног поретка моје земље због којих, нажалост, никада нисте процесуирани од надлежних органа. Наводни Срби које штитите и који Вас подржавају против мене нису апеловали на Србију када су Ваше „политичке“ активности у питању. Све је јасно из чињеница које ћу навести, не желећи даље да губим време на Вас као албанског шовинисту нижег ранга. „Маргинална“ Српска Десница побеђује Вас легално у Медвеђи са 6.52% освојених гласова, у односу на Вашу партију из суседног Бујановца која је добила 6.40% гласова у Медвеђи, општини коју желите насилно одвојити из Србије! Наиме, новембра 2018. године, непуних годину дана пре мог говора у Бујановцу, заједно са албанском организацијом „Ћемерија“ одржали сте јавни скуп у Приштини у знак подршке присаједињењу тзв. Прешевске долине лажном Косову. Тада сте навели очекивање да ће маршу присуствовати „Албанци из свих албанских земаља“, захтевали да се Ваше општинске структуре „укључе у бриселски преговарачки процес“ и изјавили „да Вас Србија не жели.“ Дакле, јасно је да Ваш проблем није Миша Вацић и Српска Десница, већ држава Србија и српски народ! Вашим манипулацијама може поверовати само политички малоуман српски плаћеник, док ћете у Српској Десници имати вечите непријатеље. Бранићу нашу земљу на сваком месту, а када освојимо део власти борићемо се да међународни исламски тероризам буде уништен до краја уз наше савезнике са Истока и Запада. Толико о „говору мржње“ Мише Вацића на територији суверене државе Србије, али пре свега о Вама лично и Вашем нескривеном непријатељском деловању!

Миша Вацић
Српска Десница

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: