Овај посланик тражи да се реконструише пут од Малчанске петље до Књажевачке улице

Саобраћајници од Малчанске петље до Ниша, односно до Књажевачке улице неопходна је реконструкција, у виду асфалтирања и уређења банкина.

Улица, фото: М.М.
Улица, фото: М.М.

Народни посланик Милија Милетић обишао је Малчанску петљу и подсетио да је 10.000 људи подржало иницијативу да се на овом месту не поставља наплатна рампа, као и то да се реконструише пут од петље до Књажевачке улице.

Милетић каже да су ову иницијативу, којом се тражило од надлежних да се не поставља наплатна рампа на петљи, подржали многи људи са територије југоисточне Србије и из самог града Ниша. Он додаје да су тражили и решење уколико се рампа постави да грађани Ниша, Сврљига, Књажевца, Неготина, Зајечара и осталих места у овом делу Србије, који често долазе у Ниш – не плаћају путарину.

Обилазак, фото: М.М.
Обилазак, фото: М.М.

МИЛЕТИЋ АПЕЛУЈЕ: РЕКОНСТРУИСАТИ ПУТ ОД ПЕТЉЕ ДО КЊАЖЕВАЧКЕ УЛИЦЕ ШТО ПРЕ

Народни посланик и председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић обишао је и деоницу пута који чека на реконструкцију и разговарао са људима који у том делу послују.

Милетић истиче да је поред реконструкције потребно и уредити зеленило и поред пута, најпре кресањем шибља и грмља које је захватило банкине и ствара проблеме возачима.

Сада када је већ све решено и наплатна рампа се гради на Малчанској петљи што пре мора да се крене у процедуру реконструкције пута од петље до Књажевачке улице у Нишу. То једини алтернативни пут који заобилази наплатну рампу и који ће омогућити грађанима овог дела Србије да бесплатно оду до Ниша, каже Милетић.

Иначе, пут од петље до Књажевачке је дугачак око 6,5 км, а Милетић истиче да би требало реконструисати пут и преко Просека који је још једна алтернатива за долазак у Ниш без наплате путарине.

https://www.facebook.com/mileticmilija/videos/441701596460835/

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: