Зашто сви хрле да у Побединој седе на овој страни?!

Сви добро знамо да град Ниш има неколико шеталишта, а међу њима најпопуларније је увек било и биће оно кроз ,,Победину“.

Победина улица Ниш, фото Гугл
Победина улица Ниш, фото Гугл

Међутим, сви који шетају – хрле и да заузму најбоља места по кафићима како би имали добру позицију за посматрање, уживање и наравно да ,,бацају поглед“ на једну страну овог шеталишта. Многи се одлучују да када седну поглед усмере на страну шеталишта где се налази ТЦ Форум, односно лева страна шеталишта уколико гледамо од Калче, а десна уколико гледамо из правца ,,код коња“.

Спровели смо кратку анкету по том питању  и добили веома занимљиве коментаре на ову тему.

Када пијем кафу бирам место са леве стране, некако ми је лепши призор, а и има више шетача на тој страни, па ми је занимљивије, каже Нишлија Милош Петровић за ,,Нишке новине“.

Игор Лукић каже за наш портал да увек седи на истом месту, на почетку шеталишта (до Форума) поготову ујутру када испија прву јутарњу кафу.

Небитно ми је где седим, а углавном седим где има места, каже Ана Спасић, студент.

Углавном сви који су дали изјаву коментарисали су да седе на тој страни, па смо се запитали и зашто, па су нам неки и одговорили.

Седим на тој страни јер пролази више девојака. Ја немам девојку па ето прилике да је нађем, каже М.С. за наш портал.

И.С. аутомеханичар из Ниша каже да седи ту јер пролази већи број људи него на другој страни, али и углавном људи које он зна, па им се из кафића јавља и то му причињава задовољство.

На крају закључили смо да људи заиста бирају угао у који ће се сместити и уживати у својој кафи и причи са пријатељима.

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: