MILETIĆ SE BORI ZA IZMEŠTANJE NAPLATNE RAMPE SA MALČANSKE PETLJE

narodni poslanik milija miletic

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić danas je u niškom Medija centru održao konferenciju za novinare gde je predstavio svoje inicijative i to za izmeštanje naplatne rampe sa Malčanske petlje, rekonstruisanje puta od Vrežinskog bulevara do Malčanske petlje i da se hitno rekonstruiše pruga Niš-Svrljig-Knjaževac-Zaječar-Prahovo.

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: zvanična fejsbuk stranica, autor: M. Miladinović
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: zvanična fejsbuk stranica, autor: M. Miladinović

Miletić se obratio ovim inicijativama Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, JP ,,Putevi Srbije“ i gradonačelniku Niša, kako bi što pre pokrenuli postupak i preduzeli određene mere da se ispune sledeći zahtevi i to:

1. DA SE IZMENI PROJEKAT I IZMESTI NAPLATNA RAMPA SA MALČANSKE PETLJE NA DEO NOVOG AUTO PUTA ( AA2) IZNAD PROSEKA (U DELU AUTO PUTA POSLE IZDVAJANJA ZA NIŠKU BANJU KADA SE IDE IZ PRAVCA BEOGRADA KA PIROTU), sa ciljem da se rastereti saobraćaj kroz Grad Niš i da se ovaj deo auto puta koristi kao zaobilaznica, izbegnu troškovi i zaobiđe Niška Banja kao turistička destinacija;
2. DA SE HITNO REKONSTRUIŠE LOKALNI PUT OD VREŽINSKOG BULEVARA DO MALČANSKE PETLJE (NASTAVAK KNJAŽEVAČKE ULICE), koji se koristi kao alternativa do Niša i kao put kroz industrijsku zonu;
3. DA SE HITNO REKONSTRUIŠE ŽELEZNIČKA PRUGA NIŠ-SVRLJIG-KNJAŽEVAC-ZAJEČAR-PRAHOVO, koja je od velikog značaja za razvoj Istočne Srbije.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Padaju cene

Niže cene goriva: Dizel i benzin jeftiniji za tri dinara!

Hronika

Uhapšena grupa koja je organizovala prostituciju u Beogradu

Fudbal

Najava fudbalskih spektakala u Superligi Srbije: Derbi u Nišu i okršaji širom zemlje

Poseta

Gradonačelnica Niša podržala boračka udruženja