МИЛЕТИЋ СЕ БОРИ ЗА ИЗМЕШТАЊЕ НАПЛАТНЕ РАМПЕ СА МАЛЧАНСКЕ ПЕТЉЕ

Народни посланик и председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић данас је у нишком Медија центру одржао конференцију за новинаре где је представио своје иницијативе и то за измештање наплатне рампе са Малчанске петље, реконструисање пута од Врежинског булевара до Малчанске петље и да се хитно реконструише пруга Ниш-Сврљиг-Књажевац-Зајечар-Прахово.

Народни посланик Милија Милетић, фото: званична фејсбук страница, аутор: М. Миладиновић
Народни посланик Милија Милетић, фото: званична фејсбук страница, аутор: М. Миладиновић

Милетић се обратио овим иницијативама Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, ЈП ,,Путеви Србије“ и градоначелнику Ниша, како би што пре покренули поступак и предузели одређене мере да се испуне следећи захтеви и то:

1. ДА СЕ ИЗМЕНИ ПРОЈЕКАТ И ИЗМЕСТИ НАПЛАТНА РАМПА СА МАЛЧАНСКЕ ПЕТЉЕ НА ДЕО НОВОГ АУТО ПУТА ( АА2) ИЗНАД ПРОСЕКА (У ДЕЛУ АУТО ПУТА ПОСЛЕ ИЗДВАЈАЊА ЗА НИШКУ БАЊУ КАДА СЕ ИДЕ ИЗ ПРАВЦА БЕОГРАДА КА ПИРОТУ), са циљем да се растерети саобраћај кроз Град Ниш и да се овај део ауто пута користи као заобилазница, избегну трошкови и заобиђе Нишка Бања као туристичка дестинација;
2. ДА СЕ ХИТНО РЕКОНСТРУИШЕ ЛОКАЛНИ ПУТ ОД ВРЕЖИНСКОГ БУЛЕВАРА ДО МАЛЧАНСКЕ ПЕТЉЕ (НАСТАВАК КЊАЖЕВАЧКЕ УЛИЦЕ), који се користи као алтернатива до Ниша и као пут кроз индустријску зону;
3. ДА СЕ ХИТНО РЕКОНСТРУИШЕ ЖЕЛЕЗНИЧКА ПРУГА НИШ-СВРЉИГ-КЊАЖЕВАЦ-ЗАЈЕЧАР-ПРАХОВО, која је од великог значаја за развој Источне Србије.

Прочитајте и ово:

Оставите коментар:

Одговори

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Из ове категорије:

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Најновије на порталу

ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ

КО СУ ПОЗНАТЕ НИШЛИЈЕ?

VAŠ PORODIČNI STOMATOLOG

Dr. Marija Jovanović

Niš, Prvomajska 50

018/513-964

063/7 397 379