Servisna informacija

Kvarovi na vodovodnoj mreži utiču na snabdevanje vodom u različitim naseljima

water-pipe-2852047_1280

Danas su stanovnici nekoliko naselja suočeni s problemima u snabdevanju vodom usled popravki na vodovodnoj mreži koje su trenutno u toku. Evo pregleda trenutnih situacija u različitim delovima grada:

1. Popravka kvara u naselju Milka Protić

U naselju Milka Protić, u Trećoj ulici kod broja 13, došlo je do velikog curenja vode. Radi popravke vodovodne mreže, potrebno je izvršiti iskop na pomenutoj lokaciji. Kao rezultat toga, vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 sati na prostoru naselja Milke Protić.

2. Intervencija na glavnom cevovodu

Zbog planiranih radova na glavnom cevovodu, korisnici koji se snabdevaju sa pumpnih stanica Vinik istok 1 i Vinik istok 2, kao i korisnici na prostoru Borske ulice, mogu očekivati prekide u vodosnabdevanju tokom dana. Ovi prekidi će trajati najkasnije do 15 sati.

3. Popravka kvara ispred fabrike Cumtobel

U naselju Brzi brod, kod fabrike Cumtobel (NS Radijatori), primećeno je curenje vode na površini. Popravka vodovodne mreže zahteva iskop na ovoj lokaciji. Kao rezultat toga, vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 sati na prostoru naselja Brzi brod.

4. Intervencija u selu Gornji Matejevac

U selu Gornji Matejevac, u ulicama Obilićevoj br. 30 i Balkanskoj br. 28, voda iz ulice prelazi u dvorišta korisnika. Da bi se ovaj problem rešio, neophodni su iskopi na pomenutim lokacijama. Vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 sati u ovim ulicama, a mogući su i prekidi na prostoru sela Gornji Matejevac.

5. Popravka kvara u selu Donja Trnava

U selu Donja Trnava, u ulici Ljubiše Simića kod broja 6, primećeno je curenje vode na površini. Popravka priključne veze zahteva iskop na ovoj lokaciji. Vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 sati u ulici Ljubiše Simića.

6. Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana će se obavljati radovi na popravkama prvih ventila na različitim lokacijama u gradu. Zbog ovih intervencija, mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati na sledećim lokacijama: naselje Branko Bjegović – Miročka 9, Popovac – Mileta Đurđanovića 57, Vase Čarapića, drugi prilaz, broj 28, Braće Ignjatovića 13, Kej 29.decembar 14a, Vase Čarapića, drugi prilaz, broj 45a, Hum – Danila Price bb, Bulevar 12. Februar br. 29a, Trupale – vodnika Dejana Mitića 53b, Jeremije Živanovića br. 7, Dravska 11, Gornji Matejevac – potp. Blagoja Radića 6, Pasi Poljana – Lužničkih Srba 1, Čedomira Krstića 8, Živana Živanovića bb, Ljubiše Cvetkovića Robija, Petra Iljiča Čajkovskog 5, Šumarska bb, Velikojastrebačka 2, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Molimo stanovnike ovih naselja i lokacija da budu strpljivi dok se vrše potrebne popravke i da sačekaju da vodosnabdevanje bude obnovljeno što je pre moguće. Gradski vodovodni timovi rade naporno kako bi što brže rešili ove probleme i omogućili nesmetano snabdevanje vodom.

Zahvaljujemo na razumevanju i strpljenju.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom