Čestitamo!

Seniori Gimnastičkog kluba „Niš“ odbranili šampionsku titulu na prvenstvu Srbije

Ilustracija, gimnastičari, foto: pixabay.com

Neprikosnovena dominacija! Seniori Gimnastičkog kluba „Niš“ ponovo su zasluženo trijumfovali na prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji, čuvajući šampionsku titulu koja je njihova već godinama.

Ovaj neizmerno talentovani tim, čineći nas ponosnim, osvojio je još jedno zlato, a ovo je priča o njima.

Na čelu sa izuzetnim gimnastičarima kao što su Dušan Đorđević, Petar Veličković i Aleksandar Miljković, ekipa iz Niša nadmašila je konkurenciju, uključujući ekipu iz Novosadske Vojvodine, Partizana iz Kostolca i tima Partizan-Železničar iz Subotice. Njihova koordinacija, snaga i veština ostavili su publiku bez daha, a sudije nisu imale dilemu – „Niš“ je i dalje neprikosnoven.

Osim timskog uspeha, naši Nišlije su se takmičili i pojedinačno, ostavljajući iza sebe sve prepreke. Čak četiri šampionske titule u pojedinim disciplinama zasijale su na njihovim grudima, potvrđujući da su među najboljim gimnastičarima u Srbiji.

Čestitamo Gimnastičkom klubu „Niš“ i njihovim neverovatnim gimnastičarima na još jednoj izvanrednoj sezoni i šampionskom uspehu na Prvenstvu Srbije! Njihova posvećenost, trud i veština inspirišu i ponosimo se što su deo naše sportske zajednice.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom

COVID 19

U Srbiji potvrđeno 107 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Kultura i umetnost

Otvorena izložba „Borba za srpsku državnost i slobodu srpskog naroda“ u Nišu

Do 35 godina starosti

Raspisan konkurs za prijem kandidata iz građanstva na kurs za podoficire