Svrljig, Crnoljevica

VI SAJAM ZIMNICE I ZDRAVE HRANE

Sajam zimnice, foto: ilustracija, pixabay.com

Opština Svrljig priređuje nezaboravan događaj za sve ljubitelje zdrave hrane i turizma – šesti „Sajam zimnice i zdrave hrane“, koji će se održati u idiličnom selu Crnoljevica, na putu ka Staroj planini.

Ovaj svečani skup zakazan je za nedelju, 15. oktobar, obećavajući jedinstveno iskustvo ukusa i bogat program za sve posetioce.

Ljubitelji zdravog načina ishrane i autentičnih proizvoda imaće priliku da istraže raznoliku ponudu zimnice i zdrave hrane na samom štandu, koji će biti smešten neposredno pored puta koji vodi ka Staroj planini, ispred prostorija Mesne kancelarije Crnoljevica. Prava gozba ukusa i mirisa očekuje posetioce ovog pitoresknog sela.

Svečano otvaranje Sajma planirano je za 12 časova, obećavajući uzbudljiv program i priliku za degustaciju i kupovinu širokog spektra ukusnih proizvoda koje nude lokalni izlagači.

Posetioci će imati priliku da probaju tradicionalne poslastice, zdrave namaze, voćne i povrtne proizvode, med, domaće sokove i još mnogo toga.

Ovaj šesti Sajam zimnice i zdrave hrane odražava posvećenost Opštine Svrljig promovisanju zdravog životnog stila i ishrane, podržavajući lokalne proizvođače i istovremeno ističući turistički potencijal ovog predivnog regiona.

Posetioci će imati priliku da uživaju u autentičnim ukusima, dok će lokalni proizvođači dobiti priliku da predstave svoje proizvode široj publici, unapređujući ekonomiju i turističku privlačnost ovog dela Srbije.

Spremite se za gastronomsku poslasticu u selu Crnoljevica i istražite čaroliju zdrave hrane na šestom Sajmu zimnice i zdrave hrane – događaju koji ne smete propustiti!

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Dobra vest!

Završeni svi radovi na gasnoj interkonekciji Srbija–Bugarska

Šta mislite o tome?

MEDIJI: Engleska – Srbija, meč visokog rizika?!

Dobra vest

Penzionerima danas isplata jednokratne pomoći od 20.000 dinara

Povećanje poreza od 0,8 do 3,4%

Usvojena odluka o prosečnim cenama nekretnina u Nišu: Promene u poreskim stopama