FOTO

BIZNISMEN MILOŠ (66) OBORIO JE S NOGU KLINKU OD 19 GODINA I ODMAH JE ZAPROSIO

Foto ilustracija, preuzeto: pixabay.com

Kontroverzni švajcarski preduzetnik češkog porekla, Miloš Kant (66), šokirao je javnost svojom romantičnom vezom sa 19-godišnjom Anbel, koja ga je odmah osvojila svojim šarmom. Portal Expres.cz ekskluzivno je izvestio o ovom neočekivanom spoju nakon što su fotoreporteri zatekli par tokom filmskog festivala u Karlovim Varima.

Miloš Kant je potvrdio svoju novu vezu, ističući Anbeline kvalitete koje su ga osvojile.

„Anabel je sjajna. Ne pije, ne drogira se, nema tetovaže ili pirsinge, a nema ni psa, što takođe jako cenim. Pre svega, srećan sam što sam napokon upoznao devojku iz Češke jer mi nedostaje naš humor u Švajcarskoj“, izjavio je Kant za Expres.

Njegova nova izabranica takođe je iznela razloge zbog kojih je odlučila biti sa starijim partnerom. „Upitao sam je zašto želi biti sa mnom, a ona mi je odgovorila da joj odgovara moj karakter i da se uz mene dobro zabavlja. Rekla mi je i to da joj se sviđa kako se brinem o njoj i mogu vam reći da je neverovatno zrela, baš kao da ima tridesetak godina“, dodao je Kant.

Novinari Expresa su istražili i otkrili da se par nedavno upoznao tokom Kantovog boravka u Pragu, gde ga je Anbel upoznala sa svojim roditeljima, čime je ovo neočekivano ljubavno putovanje dobilo svoj javni pečat. Očekuje se da će ova veza i dalje privlačiti pažnju javnosti svojom neobičnom dinamikom i različitostima u godinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Kant (@milos_kant.official)

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom

COVID 19

U Srbiji potvrđeno 107 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Kultura i umetnost

Otvorena izložba „Borba za srpsku državnost i slobodu srpskog naroda“ u Nišu