Čestitke fudbalerima

Sve niške ekipe osim Palilulca pobedile u šestom kolu Zone Centar

Ilustracija, fudbal, sport, pixabay.com

Uzbudljivo šesto kolo fudbalske lige Zona Centar donelo je mnogo zanimljivih rezultata i promena na tabeli. Evo glavnih dešavanja sa terena:

OFK Niš dominirao je na svom terenu i ostvario impresivnu pobedu nad ekipom Zemljoradnik rezultatom 5:1. Ova ubedljiva pobeda podigla je OFK Niš na sedmu poziciju na tabeli.

Slično, OFK Brzi Brod takođe je priredio iznenađenje i pobedio ekipu Pukovac u njihovom dvorištu sa rezultatom 4:1. Ovaj trijumf postavlja Brzi Brod na drugo mesto u ligi, čime su se ozbiljno umesali u borbu za vrh tabele.

Car Konstantin je takođe igrao uzbudljivu utakmicu protiv ekipe Orljane i uspeo je da izađe kao pobednik rezultatom 4:3. Ova pobeda pomaže Car Konstantinu da se popne na deseto mesto na tabeli.

Nažalost, ekipa Palilulac nije imala sreće u ovom kolu i izgubila je 3:0 od ekipe Bukovik iz Ražnja. Palilulac trenutno zauzima 12. mesto na tabeli i trebaće im dodatni napor da se vrate u igru.

Na vrhu tabele i dalje se nalazi Jedinstvo iz Gornjeg Matejevca, koje čvrsto drži prvo mesto. Brzi Brod je na drugoj poziciji, dok se OFK Niš nalazi na sedmoj poziciji, a Car Konstantin na desetoj.

Napeto takmičenje u Zoni Centar se nastavlja, a sve ekipe će morati da se bore za svoje mesto, s obzirom na to da ove sezone ispadaju pet najslabije plasiranih timova. Ostaje nam da pratimo kako će se dalje razvijati ova uzbudljiva fudbalska sezona.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom