Srpska liga Istok

OFK Sinđelić upisao pobedu nad Đerdapom

Fudbal, sport, ilustracija, foto: pixabay.com

OFK Sinđelić ostvario je izvanrednu pobedu u sedmom kolu Srpske lige Istok, pružajući izvanredan performans protiv ekipe Đerdap iz Kladova i trijumfujući rezultatom 1:0. Ova pobeda znači mnogo za OFK Sinđelić, koji je pored ekipe „Budućnost“ iz Popovca jedini predstavnik iz Nišavskog okruga u prestižnom takmičenju Srpske lige Istok.

Utakmica je bila prepuna uzbuđenja, ali su igrači OFK Sinđelić pokazali izuzetnu posvećenost i upornost tokom celog meča, što je rezultiralo zasluženom pobedom. Ovaj trijumf podigao je moral tima i njihovih vernih navijača.

Nakon ove važne pobede, OFK Sinđelić se popeo na peto mesto u tabeli Srpske lige Istok. Ovo je odličan rezultat koji jasno pokazuje da se tim takmiči na visokom nivou i da ima potencijal da ostvari još uspeha u narednim kolima.

Ohrabrujuće je videti kako OFK Sinđelić predstavlja Nišavski okrug na ovom nivou takmičenja, a zajedno s njihovim strastvenim navijačima, sigurni smo da će nastaviti da se bore za nove pobede i dostignuća u Srpskoj ligi Istok.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Dobra vest!

Završeni svi radovi na gasnoj interkonekciji Srbija–Bugarska

Šta mislite o tome?

MEDIJI: Engleska – Srbija, meč visokog rizika?!

Dobra vest

Penzionerima danas isplata jednokratne pomoći od 20.000 dinara

Povećanje poreza od 0,8 do 3,4%

Usvojena odluka o prosečnim cenama nekretnina u Nišu: Promene u poreskim stopama