Radi se - gradi se

Asfaltiranje ulica u naselju Donja Vrežina

Radna fotografija, foto: Grad Niš, zvaničan sajt

Naselje Donja Vrežina u Gradskoj opštini Pantelej u Nišu doživljava značajno unapređenje infrastrukture, kako su počeli radovi na asfaltiranju novih ulica.

Nakon završetka asfaltiranja Geteove ulice, mašine su prešle na bočne ulice, čime se unapređuje kvalitet života stanovnika ovog naselja.

Gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, zajedno sa predsednicom GO Pantelej, Natašom Stanković, obišla je ove radove kako bi se uverila u njihov napredak.

Gradonačelnica Sotirovski je istakla da su ovi radovi na asfaltiranju ulica rezultat aktivne saradnje sa građanima, koji su izneli svoje potrebe i zahteve na prijemima u Gradskoj kući. Trenutno su završeni radovi na ulici Lazara Trifunovića, dok je počelo asfaltiranje ulice Bete Vukanović. Plan je da se nakon toga mašine presele u ulicu Milana Kašanina.

Predsednica Gradske opštine Pantelej Natašom Stanković napomenula je da je do sada devet ulica u ovom naselju dobilo asfaltiranje, a da su takođe dogovoreni i planovi za uređenje parkovskih površina.

Meštanka Donje Vrežine, Zorica Stanković, izrazila je svoju zahvalnost gradu na realizaciji ovih radova i istakla koliko je asfaltiranje ulica doprinelo boljem kvalitetu života svih stanovnika naselja Donja Vrežina.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Dobro došli

TOP 5 Lokacija koje treba obići u Nišu

Vremenska

NARANDŽASTI METEO ALARM: Veoma toplo – biće još toplije

22 km

Početak izgradnje železničke obilaznice oko Niša

Hronika

Uhapšeno osam osoba zbog trgovine uticajem i zloupotrebe službenog položaja