Sportske vesti

SRPSKA LIGA ISTOK: Poražen OFK Sinđelić

Fudbalska lopta, foto: ilustracija, pixabay.com

Uzbudljiva fudbalska utakmica odigrala se u okviru 6. kola Srpske Lige Istok, gde je OFK Sinđelić suočio sa ekipom Radnički iz Svilajinca. Na kraju susreta, Radnički iz Svilajinca trijumfovao je rezultatom 2:1 (0:1), ostavljajući Sinđelića na petom mestu tabele.

Prvo poluvreme obeležila je izuzetna borba između oba tima, a Sinđelić je poveo sa 1:0. Međutim, Radnički iz Svilajinca nije se predavao i uspeo je da izjednači rezultat tokom drugog poluvremena. Nastavili su sa pritiskom i na kraju postigli odlučujući gol koji im je doneo pobedu.

Ovaj poraz stavlja OFK Sinđelić na peto mesto na tabeli Srpske Lige Istok, dok je Radnički iz Svilajinca ostvario drugu pobedu u sezoni. Utakmica je bila prilika za obe ekipe da pokažu svoj talenat i posvećenost, a Radnički iz Svilajinca je na kraju izašao kao pobednik.

Iako je Sinđelić doživeo poraz, ekipa će se sigurno truditi da se vrati na pobednički kolosek u narednim mečevima i popravi svoj plasman na tabeli. Navijači ostaju uz svoj tim i nadaju se boljim rezultatima u narednim utakmicama.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom