Sportske vesti

FK Radnički Niš Pobedio IMT Beograd u 7. Kolu Mozzart Bet Super lige Srbije

Ilustracija, video snimak, kanal: Mozzart Bet Super liga Srbije, PrtScr

Uzbudljiva fudbalska utakmica odigrala se danas u okviru 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije, gde je FK Radnički Niš uspeo da ostvari značajnu pobedu nad ekipom IMT Beograd. Nišlije su povele u prvom poluvremenu i sačuvale prednost do kraja utakmice, osvajajući tako važne bodove.

Utakmica je bila obeležena dinamičnom igrom i borbenošću oba tima, ali je jedini gol postignut u prvom poluvremenu doneo prednost FK Radničkom Niš. Ova pobeda znači mnogo za ekipu Radničkog, koja se nakon 7 kola nalazi na 14. mestu tabele Mozzart Bet Super lige Srbije.

Naredni izazov za Radnički Niš biće susret sa ekipom Radnika iz Surdulice. Radnik je večeras odigrao tešku utakmicu protiv Partizana u Beogradu, u kojoj su poraženi rezultatom 3:2 (0:2). Ova pobeda dodatno motiviše Radnički Niš, a navijači sa nestrpljenjem očekuju naredni meč.

Ovaj trijumf donosi optimizam i samopouzdanje Radničkom u borbi za bolji plasman u Mozzart Bet Super ligi Srbije, a navijači se nadaju da će tim nastaviti da beleži uspehe u narednim susretima.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom