14. Sajam automobila

Od 6. do 8. oktobra Niš postaje epicentar automobilske strasti

sajam-automobila

Niš, grad bogate istorije i kulture, postaje epicentar automobilske strasti tokom jednog od najznačajnijih događaja godine – Sajma automobila u Nišu! Ove godine se već četrnaesti put za redom, od 6. do 8. oktobra, ljubitelji automobila i posetioci će se okupiti u Hali Čair kako bi istražili najnovije modele i tehnologije koji dolaze iz vodećih svetskih proizvođača.

Ovaj Sajam automobila u Nišu je pravo auto-izobilje, jer će se naći na jednom mestu renomirani brendovi kao što su Volkswagen, Zhidou, Opel, Honda, Ford, Suzuki, Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Motogrini, Peugeot i Mercedes.

Od kompaktnih gradskih automobila do luksuznih limuzina i terenskih vozila, posetioci će imati priliku da istraže širok spektar automobila i da se upoznaju sa najnovijim inovacijama u automobilskoj industriji.

Ono što čini Sajam automobila u Nišu posebnim je njegova dugovečnost i konstantan rast. Već 14 godina za redom, ovaj događaj privlači brojne posetioce iz Niša i okolnih regiona. Sajam nije samo prilika za lokalne entuzijaste, već i magnet za turiste koji dolaze da iskuse ne samo sjajne automobile, već i bogatu kulturu i gostoprimstvo Niša.

Hala Čair postaje mesto gde se strast prema automobilima deli i gde se nove ideje i trendovi razmenjuju. Posetioci će moći da razgovaraju sa stručnjacima iz automobilske industrije, da testiraju vozila i da pronađu najbolje ponude.

Sajam automobila u Nišu je prilika da se zaljubljenici u automobile i oni koji tek razmišljaju o nabavci novog vozila povežu sa najnovijim modelima i tehnologijama. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu manifestaciju koja čini Niš ponosnim i donosi uzbuđenje na svakodnevnicu. Vidimo se od 6. do 8. oktobra na Sajmu automobila u Hali Čair u Nišu!

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom