Одређена казна Нишлији који је возио „мртав“ пијан

Двадесетседмогодишњем Нишлији који је минулог викенда затечен за воланом са чак 3.52 промила алкохола у организму, Прекршајни суд у Нишу изрекао је максималну казну.

Данас је урађена пресуда, возачу је досуђено 30 дана затвора, новчана казна од 120.000 динара због насилничке вожње, јер је возилом управљао под дејством алкохола, још 100.000 динара јер је возио иако је имао забрану, затим 12 месеци забране управљања аутомобилом и 18 казнених поена. Ово је првостепена одлука на коју право жалбе имају и он и полиција – саопштио је Мишел Марковић, председник Прекршајног суда у Нишу.

Foto: MUP Republike Srbije, youtube/printscreen

Како је навела Полицијска управа, двадесетседмогодишњак је у суботу око два сата ујутро у Улици сестара Баковић искључен из саобраћа јер је установљено да је возилом “фолксваген пасат” управљао са 3.52 промила алкохола што представља стање потпуне алкохолисаности. Такође, полиција је провером установила да је за воланом био иако је већ имао забрану управљања моторним возилом. Он је тада задржан у службеним просторијама Полицијске управе ради трежњења.

 

 

Извор: Телеграф

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: