РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР ПРАВИ ХАОС: Три хороскопска знака у великим проблемима

Ретроградни Меркур почиње 9. септембра и траје до 2. октобра, па ћемо готово цео месец бити под његовим утицајем, а његова енергија почеће да се осећа већ 22. августа, а постретроградна сенка ће се осећати до 16. октобра.
Овај ретроградни Меркур биће у знаку Ваге и, ако је веровати звездама, донеће нам бројне проблеме у комуникацији, нетачне информације и покварене планове. Све наведено посебно ће осетити три хороскопска знака, па их у наредном раздобљу чекају бројне невоље и животни изазови.

Foto: Pixabay

Ован
Овнове у наредном периоду очекује бура, а на површину ће испливати сви пословни недостаци и стари дугови (у сваком смислу те речи).
Припадници овог знака биће током септембра врло нервозни, обавезе ће их гушити и биће им практично немогуће да остваре све што су замислили. Чак ће се и проблеми других некако испреплести с њиховима. У периоду који је пред нама Овнови се не смеју претерано напрезати, већ свом телу и уму морају да пруже неопходан одмор.

Рак
Предстојеће раздобље неће бити лако за Ракове јер ће их пословни и породични проблеми затрпати са свих страна. Због свега наведеног, Ракови ће се осећати као да су им руке везане.
Савет Раковима у овим незахвалним околностима је да покажу најбоље од себе, што ће им бити добар залог за будућност.
Последњи дани септембра доносе одређено смиривање ситуације, што ће им дати снаге да временом преброде све изазове. Ракови ће изгубити новац, добити, па га опет изгубити, али не смеју да клону духом. Све су то лекције које ће се добро исплатити у будућности.

Вага
Вагама септембар 2022. спрема бројне замке, па се на то морају психички припремити. Нека се клоне обећања која не могу да испуне по сваку цену, као и ширења непроверених информација.
Једини начин да се заштите од ретроградног Меркура у њиховом знаку је да барем три пута провере све информације које до њих дођу. Породични односи такође могу да их уздрмају и да унесу турбуленције у њихов живот. Зато је за Ваге кључно да остану хладне главе и фокусирају се на своје циљеве.
Крај септембра и почетак октобра доноси олакшање – стрес ће се смањити, а могуће је да припаднике овог знака очекују неки бонуси на послу.

 

Извор: Блиц Жена, Курир

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: