ММА Савез Србије уз подршку Града Ниша организује ММА Лигу Србије у Нишу

ММА Савез Србије уз подршку Града Ниша организује ММА Лигу Србије у Нишу, 25. јуна од 20х у Хали „Чаир“. Звезде вечери су Јован Марјановић и Александар Јанковић, данас је ексклузивно саопштено. Током дана одржаће се изборно првенство другог кола мма лиге, где ће учествовати аматерски такмичари у свим тежинским категоријама, А и Б класе. У финалном вечерњем делу очекује се наступ аматерских финалиста и професионални део, где ћемо уживати гледајући четири професионалне борбе.

Звезде вечери ММА Лиге Јован Марјановић и Александар Јанковић.

Звезде вечери ММА лиге, која се одржава у суботу од 20 ч. у Хали „Чаир“ у Нишу су Јован Марјановић из Ниша и Александар Јанковић из Београда, њих двоје ће одмерити снаге у финалној рунди.

Током дана одржаће се изборно првенство другог кола мма лиге, где ће учествовати аматерски такмичари у свим тежинским категоријама, А и Б класе. У финалном вечерњем делу очекује се наступ аматерских финалиста и професионални део, где ћемо уживати гледајући четири професионалне борбе.

„Током дана, дакле 25. јуна, одржаће се изборно првенство другог кола ММА лиге, где ће учествовати аматерски такмичари у свим тежинским категоријама А и Б класе. У финалном вечерњем делу, који би требало да почне око 20 часова, очекује се наступ аматерских финалиста и професионални део, где ћемо уживати гледајући четири професионалне борбе. Сигуран сам да је мотив више свим борцима да дају све од себе и то што ће најбољи борци из ММА лиге Србије имати пролазак у Браве ЦФ“ – изјавио је Лука Николић, председник ММА Савеза Србије и додао: „Морам да нагласим да је овогодишња ММА лига Србије хуманитарног карактера и да ће сви моћи да оставе добровољни прилог на улазу у „Чаир“. Тај прилог се прикупља за лечење Нишлије Тодора Стојановића.“

Како истичу организатори звезде вечери су: Јован Марјановић из ММА клуба „ТОП Теам Ниш“, Никола Златев из Бугарске, Марина Спасић из ММА клуба „Црвена звезда“, Алавија Инсаф из Бугарске, Миша Ненковић из „Лудатор“ клуба из Књажевца, Ивајло Лумдев из Бугарске, а посебно интересовање изазива борба Милоша Костића из „Гладијаторс тима“ из Врања и Андрије Богићевића из клуба „Феникс“ из Краљева.

„Припремам се за меч и очекујем победу. Свакако да ми је посебан мотив што наступам пред мојим Нишлијама, а морам да кажем да ми је то била велика жеља и хвала ММА савезу што ми ју је испунио. Дођите у „Чаир“, јер вас очекује спектакл и будите сигурни да ће те уживати у свим борбама, било оне аматерске или професионалне“ – изјавио је Јован Марјановић.

Овогодишња ММА Лига Србије је хуманитарног карактера и остављањем добровољног прилога на улазу у Халу „Чаир“ присутни помажу лечењу Нишлије Тодора Стојановића.

Иначе, ММА у Србији се за кратко време дигао као феникс из пепела, а већ после спектакуларног првог кола ММА лиге Србије стигао је позитиван сигнал из далеког Бахреина. Наиме, светски позната организација Браве ЦФ упутила је писмо нашем савезу где се јасно каже: „Најбољи борци из ММА лиге Србије имаће пролаз у Браве ЦФ.“

Домаћин овогодишње ММА лиге Србије је Град Ниш, а светски признати ММА борци долазе у Ниш, 25. јуна, од 20.00х у Хали Чаир. Утакмице вечери преносиће директно Арена Фигхт.

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: