Sergej Trifunović

Pokret slobodnih građana izlazi na izbore 21. juna

Pokret slobodnih građana odlučio je da izlazi na izbore zakazane za 21. jun, potvrdio je predsednik ove stranke Sergej Trifunović.

On je na konferenciji stranke u predstavništvu stranke potvrdio izlazak na izbore. U odnosu na januar kada smo doneli odluku o bojkotu izbora značajno su se promenile okolnosti. Pandemija korona virusa, vanredno stanje i neobuzdano divljanje vlasti pokazali su da diktaturu ne zaustavlja nedostatak legitimiteta, već da je potreban najjači mogući otpor svakog pojedinca, u svakom trenutku, na svakom mestu. Jasno je takođe da Aleksandru Vučiću ni najmanje ne smeta što naspram sebe nema iskrenog protivnika, šta više, apsolutno sam siguran, a to krvava istorija koju su pisali radikali i potvrđuje, da bi on najviše voleo kada bi mogao da nas fizički ukloni i sve protera iz zemlje, rekao je na konferenciji Trifunović.

Za ulazak u Narodnu Skupštinu, Trifunović je rekao „da će ući u taj svinjac i urlati u ime obespravljenih“ i da želi da bude smetnja vlasti na svakom koraku.

Ceo intervju na linku: https://pokretslobodnih.rs/novosti/saopstenja/sergej-trifunovic-psg-ce-ucestvovati-na-izborima-21-juna

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom