Покрет слободних грађана излази на изборе 21. јуна

Покрет слободних грађана одлучио је да излази на изборе заказане за 21. јун, потврдио је председник ове странке Сергеј Трифуновић.

Он је на конференцији странке у представништву странке потврдио излазак на изборе. У односу на јануар када смо донели одлуку о бојкоту избора значајно су се промениле околности. Пандемија корона вируса, ванредно стање и необуздано дивљање власти показали су да диктатуру не зауставља недостатак легитимитета, већ да је потребан најјачи могући отпор сваког појединца, у сваком тренутку, на сваком месту. Јасно је такође да Александру Вучићу ни најмање не смета што наспрам себе нема искреног противника, шта више, апсолутно сам сигуран, а то крвава историја коју су писали радикали и потврђује, да би он највише волео када би могао да нас физички уклони и све протера из земље, рекао је на конференцији Трифуновић.

За улазак у Народну Скупштину, Трифуновић је рекао „да ће ући у тај свињац и урлати у име обесправљених“ и да жели да буде сметња власти на сваком кораку.

Цео интервју на линку: https://pokretslobodnih.rs/novosti/saopstenja/sergej-trifunovic-psg-ce-ucestvovati-na-izborima-21-juna

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: