Смањује се број оболелих у Сврљигу! Од 20 заражених – излечено 4 особа!

Народни посланик Милија Милетић данас је гостујући на програму радио ,,Бубамаре“ у емисији ,,Сврљиг у доба короне“ рекао да је од 20 оболелих Сврљижана – 4 успешно олечено и из привремних болница и КЦ Ниш пуштено кући.

Милија Милетић, фото: М.М.
Милија Милетић, фото: М.М.

Милетић каже да се општина Сврљиг добро носи са овом заразном болешћу. Општински Штаб за ванредне сиутуације одлично координира на терену и са волонтерима, нема никаквих проблема и најбитније је да су сви људи задовољни.

Добро је што ће наши грађани старији од 65 година моћи да уторком, петком и недељом излазе у получасовну шетњу, то ће им много значити, поручио је Милетић.

Он је подсетио јавност шта је све општина предузела како се корона вирус не би ширио, те том приликом навео постављање цистерни са средством за дезинфекцију руку на три локације у граду и у селима сврљишке општине, постављање кутија са заштитним маскама на три локације у граду, достављање заштитних масака и рукавица месним заједницама и опремање месних заједница адекватном опремом за сузбијање ширења ове болести.

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: