Dobra vest

Smanjuje se broj obolelih u Svrljigu! Od 20 zaraženih – izlečeno 4 osoba!

miletic milija

Narodni poslanik Milija Miletić danas je gostujući na programu radio ,,Bubamare“ u emisiji ,,Svrljig u doba korone“ rekao da je od 20 obolelih Svrljižana – 4 uspešno olečeno i iz privremnih bolnica i KC Niš pušteno kući.

Milija Miletić, foto: M.M.
Milija Miletić, foto: M.M.

Miletić kaže da se opština Svrljig dobro nosi sa ovom zaraznom bolešću. Opštinski Štab za vanredne siutuacije odlično koordinira na terenu i sa volonterima, nema nikakvih problema i najbitnije je da su svi ljudi zadovoljni.

Dobro je što će naši građani stariji od 65 godina moći da utorkom, petkom i nedeljom izlaze u polučasovnu šetnju, to će im mnogo značiti, poručio je Miletić.

On je podsetio javnost šta je sve opština preduzela kako se korona virus ne bi širio, te tom prilikom naveo postavljanje cisterni sa sredstvom za dezinfekciju ruku na tri lokacije u gradu i u selima svrljiške opštine, postavljanje kutija sa zaštitnim maskama na tri lokacije u gradu, dostavljanje zaštitnih masaka i rukavica mesnim zajednicama i opremanje mesnih zajednica adekvatnom opremom za suzbijanje širenja ove bolesti.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom