Из Ниша подршка за Уједињену сељачку странку

Велики број чланова и симпатизера Уједињене сељачке странке из Ниша присуствовало је данас обележавању 19 година од оснивања ове странке. Окупљенима су се обратили Драгана Сотировски, начелница Нишавског управног округа и Владимир Орлић, народни посланик са листе Српске напредне странке, члан председништва СНС и заменик шефа Посланичког клуба Српске напредне странке који броји 120 народних посланика. 

УСС, Србија, фотографија: Марко Миладиновић, портал ,,Нишке новине''
УСС, Србија, фотографија: Марко Миладиновић, портал ,,Нишке новине“

Поздрављајући домаћина, председника УСС Милију Милетића, посланик Орлић поручио је да Србија иде напред, да ће се много више труда уложити у развој пољопривреде и југоисток Србије.

Председник Уједињене сељачке странке рекао је да УСС излази на парламентарне изборе, те да ће представљати сељаке и раднике, људе који живе на селу и од села.

Уједињена сељачка странка, фотографија: Марко Миладиновић, портал ,,Нишке новине''
Уједињена сељачка странка, фотографија: Марко Миладиновић, портал ,,Нишке новине“

Он је поручио да ће се разговори о заједничком наступању водити пре свега са најјачом странком у Србији, Српском напредном странком на чијем челу је председник државе Александар Вучић.

https://www.facebook.com/niske.novine/videos/383142142487906/

Иначе, на данашњој Скупштину присуствоало је 45 представника општинских одбора од укупно 59 формираних одбора и повереништава на територији целе Србије.

УЈЕДИЊЕНА СЕЉАЧКА СТРАНКА ИЗЛАЗИ И НА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ У НИШУ

Председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић, фотографија: Марко Миладиновић
Председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић, фотографија: Марко Миладиновић

Милетић је рекао да ће грађани Ниша имати за кога да гласају у наредном периоду, а то је Уједињена сељачка странка која ће наступати и на локалним изборима у Нишу у  свим градским општинама и у самом граду.

https://www.facebook.com/niske.novine/videos/360104137919997/

Портал ,,Нишке новине“, пише: М.С. 

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: