УСС формирала нови општински одбор у Пантелеју

Јуче је у сали месне заједнице Пантелеј одржана изборна скупштина Општинског одбора Уједињене сељачке странке Пантелеј. 

УСС ГО Пантелеј, фото: Р.Д.
УСС ГО Пантелеј, фото: Р.Д.

Већином гласова изабрано је ново руководство ове странке у Пантелеју.

За председника ОО УСС Пантелеј изабрана је Снежана Милетић, а за њеног заменика изабран је Милан Цветковић, а изабрана су и два потпредседника Данијела Петровић и Марија Митић.

Милетић се обраћа присутнима, фото: Р.Ђ.
Милетић се обраћа присутнима, фото: Р.Ђ.

Снежана Милетић захвалила је члановима скупштине на подршци истакавши да ће оправдати поверење и радити за добробит грађана ГО Пантелеј као што је то увек чинила.

Председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић обратио се присутнима и рекао да УСС има својих представника у Скупштини ГО Пантелеј, али да ће се број одборника на наредним изборима очигледно повећати, што је у интересу свих грађана ГО Пантелеј.

Чланови скупштине, фото: Р.Ђ.
Чланови скупштине, фото: Р.Ђ.

Милетић је искористио прилику и подсетио присутне да је залагањем УСС и њега посланика извршена реконструкција веома битне саобраћајнице од Књажевачке улице у Нишу, ка наплатној рампи ,,Малча“, као и реконструкција железничке пруге, пута ка Нишкој Бањи где ће на задовољство свих постојати и излаз на ауто пут.

Циљ је да ви у име свих грађана Пантелеја предлажете све оно шта је потребно урадити за добробит свих грађана који живе ту. Ја ћу као народни посланик све идеје, предлоге и сугестије пренети надлежнима како би се решиле у најкраћем року, рекао је Милетић.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom