Милетићеви апели уродили плодом, кренула комплетна реконструкција саобраћајнице

Народни посланик и председник Уједињене сељачке странке Милија Милетић обишао је данас градилиште на потезу саобраћајнице од Малчанске петрље до Књажевачке улице у Нишу. 

Милетић обишао радове, фото: М.М.
Милетић обишао радове, фото: М.М.

Милетић истиче да је задовољан што је његов захтев да се реконструише ова цела деоница коначно и усвојен.

Од 2018. године интензивно тражим дасе реконструише овај пут, јер је то битно за све нас који живимо на територији Нишаског округа.

Милетић каже да је раније разговарао и са Зораном Дробњаком директором ЈП ,,Путеви Србије“ и министарком за Зораном Михајловић, а у више наврата разговарао са министром грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томиславом Момировићем о решавању овог горућег проблема свих возача који свакодневно користе овај путни правац.

После две године прихваћена је моја иницијатива и сада се ради за добробит свих грађана који долазе из целе источне Србије у Ниш. Битна нам је саобраћајна веза до Ниша, у Нишу је Ургентни Клинички центар, аеродром и друге институције, односно све оно што људи из мањих места немају у својим општинама, поручио је Милетић.

Милетић је рекао да се ради комплетна реконструкција, на појединим местима ради се скидање дотрајалог асфалта, а на појединим деоницама се директно асфалтира преко постојећег.

Прочитајте и ово:

Оставите коментар:

Одговори

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Из ове категорије:

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Најновије на порталу

ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ

КО СУ ПОЗНАТЕ НИШЛИЈЕ?

VAŠ PORODIČNI STOMATOLOG

Dr. Marija Jovanović

Niš, Prvomajska 50

018/513-964

063/7 397 379