Miletićevi apeli urodili plodom, krenula kompletna rekonstrukcija saobraćajnice

miletic obilazi put

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić obišao je danas gradilište na potezu saobraćajnice od Malčanske petrlje do Knjaževačke ulice u Nišu. 

Miletić obišao radove, foto: M.M.
Miletić obišao radove, foto: M.M.

Miletić ističe da je zadovoljan što je njegov zahtev da se rekonstruiše ova cela deonica konačno i usvojen.

Od 2018. godine intenzivno tražim dase rekonstruiše ovaj put, jer je to bitno za sve nas koji živimo na teritoriji Nišaskog okruga.

Miletić kaže da je ranije razgovarao i sa Zoranom Drobnjakom direktorom JP ,,Putevi Srbije“ i ministarkom za Zoranom Mihajlović, a u više navrata razgovarao sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavom Momirovićem o rešavanju ovog gorućeg problema svih vozača koji svakodnevno koriste ovaj putni pravac.

Posle dve godine prihvaćena je moja inicijativa i sada se radi za dobrobit svih građana koji dolaze iz cele istočne Srbije u Niš. Bitna nam je saobraćajna veza do Niša, u Nišu je Urgentni Klinički centar, aerodrom i druge institucije, odnosno sve ono što ljudi iz manjih mesta nemaju u svojim opštinama, poručio je Miletić.

Miletić je rekao da se radi kompletna rekonstrukcija, na pojedinim mestima radi se skidanje dotrajalog asfalta, a na pojedinim deonicama se direktno asfaltira preko postojećeg.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom