РОДОЉУБИМА ЗАБРАЊЕНО ДА БРИНУ О ЕКОЛОГИЈИ!

Српска Десница објавила је ново саопштење у ком тврди да су еколошка питања по свему судећи нова полуга којом западне службе и медији желе да врше притисак на Србију како би извршавала њихове налоге.

Српска десница, фото: Д.М.
Српска десница, фото: Д.М.

“Запад жели да ове теме у јавном животу Србије буду резервисане само да њихове агенте из политчких партија и НВО сектора и на све начине да из тих тема искључе оне који желе добро Србији. Пример такве кампање запада је и текст листа Блиц „ШТА РАДИ ОВАЈ ЧОВЕК? Миша Вацић од радикалног десничара постао „еколошки активиста“, има нови циљ, али се и за њега бори увредама и насиљем“ од 5. априла.” – наводи се у саопштењу.

“Напад Блица на Српску десницу и Мишу Вацића због подршке мештанима села са Старе Планине који се противе изградњи мини хидро електрана показује да на све начине желе да искључе суверенистичке снаге из те врсте активности. Ови западни агенти знају да би учешће родољуба у било каквој еколошкој акцији онемогућило злоупотребу таквих акција у западне циљеве у Србији.” – пише у саопштењу.

Српска десница у саопштењу наводи да је родољубива организација а борба за здраву животну средину у Србији је нераскидива са родољубљем. У саопштењу наводе да је жеља западних агентура да ту кампању у Србији предводе припадници ЛГБТ сектора и организација које се финасирају из иностранства зато што те организације сутра могу бити коришћене и као притисак на власт да призна тзв. Косово, усваја штетне законе и разграђује државност Србије.

“Разумемо фрустрираност Блица и њихових команданата али Косово и Метохија су Србија, Српска десница ће наставити да се противи изградњи МХЕ, еколошки чиста Србија коју ћемо оставити својој деци је један од приоритета сваког српског десничара.” – закључују у саопштењу Српске Деснице.

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: