DAN SLOBODARSKE SRBIJE: Srpska Desnica U Pirotu obeležila Dan pobede nad fašizmom

pirot desnica

Delegacija Srpske Desnice GO Pirot položila je danas cveće na spomenik Dragoljuba Milenkovića Grce u pirotskom parku Kale povodom obeležavanja 9. maja, Dana pobede nad fašizmom.

Foto: Nacionalist.rs, Srpska desnica Pirot
Foto: Nacionalist.rs, Srpska desnica Pirot

U ime gradskog odbora Srpske Desnice Pirot venac su položili predsednik Milan Petrović i potpredsednik Ninoslav Ćirić.

Slobodarska Srbija danas obeležava 76. godišnjicu pobede nad fašizmom. Dan pobede, 9. maj 1945. je datum koji je urezan u narodno pamćenje kao putokaz patriotizma i ljubavi našeg čoveka prema svojoj domovini. On je deo naše tradicije, nacionalnog identiteta i emocija. Zbog svega toga, ovaj dan unosi radost i optimizam u domove širom Srbije, u kojima je trenutno još uvek prisutna zabrinutost zbog nevolje koja nas je snašla u protekla dva meseca. Ovaj datum nam vraća nacionalni ponos, samopoštovanje i veru u pobedu.

Danas je veliki praznik za Srbe kojim obeležavamo Dan najveće pobede u istoriji čovečanstva. Danas mi iz Srpske desnice zajedno sa vama odajemo priznanje onima koji su platili životom za slom okrutnog i nečovečnog neprijatelja. Drugi svetski rat je istorija, ali se svetla sećanja na njegove besmrtne junake i njihovu odvažnost i plemenitost nikada neće i ne smeju ugasiti u našim srcima. Zauvek ćemo se sećati kako je naš narod, prošavši kroz najteža iskušenja na prvoj borbenoj liniji, izdržao i pobedio.

Slava velikim srpskim junacima, pobednicima!
Živela Srbija!

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

COVID19

Batut: Poslednjih sedmica povećan broj zaraženih koronavirusom

Auto-moto

U Srbiji se proizvodi Fiat Grande Panda

COVID se vratio?!

U GRČKOJ VELIKI BROJ ZARAŽENIH KORONOM

Prelepo mesto

SRPSKI AMAZON NA 20 KM OD NIŠA – OVAKO IZGLEDA KUPANJE U PRAVOM RAJU! (FOTO)