Недимовић примио вакцину против COVID-19 компаније „Астра Зенека“

Потпредседник Владе Републике Србије и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић примио је данас, у Дому здравља у Мачванској Митровици, вакцину против COVID-19 компаније „Астра Зенека“.

Астра Зенека, седиште, фото: Гугл мап
Астра Зенека, седиште, фото: Гугл мап

Недимовић је одабрао сеоску амбуланту како би се уверио у то како имунизација протиче у мањим срединама, и том приликом позвао грађане да се вакцинишу.

Он је изразио задовољство одзивом грађана на овом сеоском подручју, наводећи да се већ неколико дана у селима на територији Сремске Митровице активно врши вакцинација.

До сада је више од 1,3 милиона људи примило прву дозу вакцине, а више од 850.000 и другу дозу, указао је Недимовић и додао да је важно да што пре дођемо до 2,5 милиона вакцинисаних како бисмо се вратили нормалном животу.

Потпредседник Владе је изнео податак да је на подручју Сремске Митровице вакцинисано више од 21.000 грађана, и оценио да су покретни пунктови добро решење, како би се стигло до сваког грађанина.

Он је још једном апеловао на пољопривреднике, ратаре и сточаре да се вакцинишу, јер ће само тако моћи да сачувају здравље, наставе да раде и нормално живе.

Извор: Влада Србије, Танјуг

Прочитајте и ово:

Оставите коментар:

Одговори

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Из ове категорије:

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Најновије на порталу

ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ

КО СУ ПОЗНАТЕ НИШЛИЈЕ?

VAŠ PORODIČNI STOMATOLOG

Dr. Marija Jovanović

Niš, Prvomajska 50

018/513-964

063/7 397 379