Помозимо Филипу Јанковићу да победи леукемију

Филип Јанковић има свега четири године, а од рођења води битку са бројним здравственим проблемима. Породица овог дечака сада је суочена са још једним искушењем.

Помоћ, илустрација, пиксабај, аутор: Myriam
Помоћ, илустрација, пиксабај, аутор: Myriam

Наиме, Филипу је недавно дијагностикована и леукемија, а за лечење у Русији потребно је сакупити новац до 17. марта 2021. године.

Како би победио ту болест, неопходно је пресађивање коштане сржи у Русији, а за ову интервенцију потребан је новац, који породица дечака самостално не може да обезбеди.
Породица Јанковић у којој расте троје златне деце, живи у веома скромним условима и као подстанари у београдском насељу Миријево, свакодневно се суочавају са проблемима.

Како би помогли овом дечаку у најтежој животној борби, обратила нам се госпођа Верица Јанковић, дечакова мама, са молбом за помоћ у лечењу Филипа.

„Позивамо све грађане да помогну мом чеду. Пуно нам је тешко, а остало је јако мало времена“, каже Филипова мама Верица.

До сада су многи помогли, али је проблем што је остало још мало времена до интервенције, а још увек нема довољно средстава за лечење. Рок да се прикупи новац је 17. март 2021. године, а ова храбра мајка троје деце, од којих најмлађа девојчица има свега десет месеци, са стрепњом у гласу каже да не зна шта да каже свом дечаку, који је свестан да се с њим дешава нешто што он не разуме.

Ипак, вера у Господа, ову благочестиву породицу не напушта, али ни вера у добре људе где год они живели.

И парохијски свештеник Јанковића протојереј-ставрофор Милош Мићић написао је молбу верном народу да помогну овој породици у лечењу детета, указавши да породица живи у изузетно тешким финансијским околностима.

Филипу можемо помоћи уплатом новчаних донација, колико је ко у могућности, на рачун у Комерцијалној банци 205-9001025673785-34.

Извор: Нишке вести

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Proglašeno je 11 izbornih lista

IZBORI – NIŠ 2024: OVO SU IZBORNE LISTE ZA ODBORNIKE

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja