Broj 4

Proglašena izborna lista Ujedinjene seljačke stranke u GO Pantelej

Na glasačkom listiću na lokalnim izborima za GO Pantelej nastupiće i Ujedinjena seljačka stranka čija je lista danas usvojena.

Predata lista odbornika, foto: M.S.
Predata lista odbornika, foto: M.S.

Stranka narodnog poslanika Milije Miletića naćiće se pod rednim brojem 4 na lokalnim izborima u Gradskoj opštini Pantelej, a planira da samostalno nastupi u svim gradskim opštinama na teritoriji grada, kao i na samim gradskim izborima.

Po rečima prvog čoveka stranke Milije Miletića, na izborima koji će biti održani u toku godine, očekuje dobar rezultat i mnogo više odbornika u niškim gradskim opštinama.

Nosilac liste na izborima u GO Pantelej je Miljan Milojić.

Inače, predsednik USS Milija Miletić u prethodnom periodu tražio je da se popravi put od Malčanske petlje do Knjaževačke, da se preurede bankine i saniraju udarne rupe, kao i da se presvuče cela trasa, tokom godine tražio je izmeštanje naplatne rampe ,,Malča“, ali i olakšice za vozače u vidu besplatnih kartica. Za naš portal rekao je da će se Ujedinjena seljačka stranka na Panteleju zalagati za izjednačavanja položaja ljudi sa sela i iz grada, da će akcenat biti usmeren ka seoskim naseljima, a da će se ulagati u grad – u najbitnije segmente društva. 

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom